BİTİRME ÇALIŞMASI (2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı İçin)

2021-2022 Eğitim-Öğretim Döneminde Güz döneminde BİTİRME ÇALIŞMASI I ve Bahar döneminde BİTİRME ÇALIŞMASI II dersini alacak öğrencilerimizin dersi almayı düşündükleri Öğretim üyesi ile önceden görüşmeleri ilgili öğretim üyesinden ONAY almaları gerekmektedir. Her öğretim üyesi maksimum 5 öğrenci alabilecektir, mağduriyet yaşanmaması açısından öğrencilerimizin ilgili eğitim-öğretim yılında DERS KAYDI DÖNEMİNDE otomasyon sisteminden ilgili dersi seçerken sadece onay aldıkları öğretim üyelerini seçmeleri mutlaka gerekmektedir. Ayrıca Onay alan öğrencilerimizin isim, numara ve iletişim bilgilerini bilgehan@uludag.edu.tr adresine e-mail ile bildirmeleri gerekmektedir.

Doç. Dr. Bilgehan Yılmaz Dikmen

09.09.2021