Bursa Uludağ Üniversitesi
!-Birim Bilgisi Yok-!
ENG
Yapay Zeka Kursu Başlıyor

Bursa Uludağ Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile yaptığı protokolün gereği olarak lise öğrencileri için ikincisi düzenlenecek Sertifikalı Yapay Zeka Kursu ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Türkiye’nin her yerinden katılıma açık olan Yapay Zeka Kursu online olarak gerçekleşecektir. Bursa Uludağ Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecek eğitimlere 02 Mayıs – 24 Haziran 2022 tarihleri arasında öğrenciler başvuru yapabilecektir. 18 saat sürecek olan eğitimler 16-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında hafta sonları 10:00-13:00 saatleri arasında yapılacaktır. Kursa www.uludag.edu.tr/yapayzekaokulu adresinden başvurulabilecektir.

Kurs sonunda katılım sağlayan tüm öğrencilere Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz imzalı sertifika verilecektir.

Başvuru için TIKLAYINIZ.

Haber Tarihi : [21-Nis-2022]