8. International Golden Cap Chefs Competition
 8. International Golden Cap Chefs Competition
 

13 Ocak 2016 tarihinde Antalya’da düzenlenen 8. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışmasına Meslek Yüksekokulumuz Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Celal ARATOĞLU önderliğinde katılan öğrencilerimiz Onur ERDEM, Tolunay ÇETİN ve Oğuzhan EROĞLU başarılar ile geri döndüler.

Üniversiteler arası Ekip Yemek Kategorisinde yarışan Aşçılık Programı öğrencilerimiz Onur ERDEM, Tolunay ÇETİN ve Oğuzhan EROĞLU’ nun yarışmada hazırlaşmış oldukları ‘‘ Ballı Hardal Soslu Chicken Roulade ’’   yemeği ile 50 yarışmacı ekip arasından  ‘‘ Yılın En İyi Üniversite Ekip Yemeği ’’ kategorisinde Türkiye 2. lik ödülüne laik görülmüşlerdir.

Genç Şefler Kategorisinde ise öğrencimiz Onur ERDEM hazırlamış olduğu ‘‘ Koruk Sulu Rizotto Yatağında Köfte ’’ ile alanında uzman kişilerinde katılmış olduğu 135 kişilik katılımcının arasından bu dalda Türkiye 2.lik ödülüne laik görülmüştür.

Başarılarından dolayı yarışmaya katılan Aşçılık Programı öğrencilerimizi tebrik ediyor katkılarından ve desteklerinden dolayı Öğretim Görevlisi Celal ARATOĞLU hocamıza teşekkür ediyoruz. 

Sosyal-Paylaşım

Return Home Latest News News Archive

Add Date : [29-Oca-2016]

Counter : [2.242]