AKADEMİK KURUL

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı olağan Akademik Kurulu 03 Mart 2023 Cuma günü saat 14:30‘da yapıldı. Güler-Osman Köseoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Berrin ZIK ve Prof. Dr. Figen ÇETİNKAYA 2022 yılı fakültemize ait eğitim-öğretim, personel ve mali konular hakkında bilgilendirmeler yaptılar. Hayvan Sağlığı Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Zafer MECİTOĞLU hastaneye gelen hayvan sayıları ve memnuniyet anketleri, Hayvan Sağlığı ve Hayvansal Üretim Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hakan ÜSTÜNER ise çiftlikteki hayvan sayıları ve yapılan iyileştirmeleri aktarmışlardır. Saat 15:00’da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferudun YILMAZ toplantıya teşrif etmişlerdir. Genelde Üniversitemiz özelde ise Fakültemiz genel durum değerlendirilmesini yapan Rektör Kılavuz 2022 yılına ait bilgiler paylaşmıştır. Takiben fakültemizin hem EAEVE hem de VEDEK tarafından akredite edilmesi nedeni bu kapsamda çalışmalara katkı sağlayan Fakültemiz Akreditasyon Kurulu üyelerine teşekkür amaçlı plaketleri sunulmuştur. Son dönemde akademik yükseltilmeleri gerçekleşen öğretim üyelerine Rektör Kılavuz tarafından binişleri giydirilerek Profesörlük belgesi ve isimlikleri takdim edilmiştir. Akademik Kurulun son bölümünde ise emekli olan akademik ve idari personele fakültemize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür edilerek günün anısına plaket hediye edilmiştir.

Haber Tarihi : [13-Mar-2023]

Haber Görüntüleme : [1.002]