Fakültemiz öğrencilerinin TÜBİTAK Proje başarısı devam ediyor

TÜBİTAK BİDEB 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022/1 Dönemi bilimsel değerlendirme sonuçları ile TÜBİTAK BİDEB 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022/1 Dönemi bilimsel değerlendirme sonuçları açıklandı.

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde (BUÜ) eğitimlerini sürdüren 21 öğrencinin sunduğu projeler TÜBİTAK BİDEB 2209-A Programı’ndan destek almayı başardı. BUÜ’lü 3 öğrencinin sunduğu projeler de TÜBİTAK BİDEB 2209-B programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Fakültemizden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Petek’in danışmanlığında Melike Küçük ve Reyhane Bayat, Öğretim Üyesi Doç. Dr. İzzet Burçin Satıcıoğlu’nun danışmanlığında Dila Atmaca, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Salcı’nın danışmanlığında Kader Tacar ve Gamze Yataz’ın sunduğu proje önerileri desteklenmeye layık bulundu.

Öğretim Üyelerimizi ve Öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : [23-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [921]