Fakültemizden Yangın Bölgesine Destek

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Berrin ZIK’ın organizasyonuyla gönüllü 7 kişilik bir ekip orman yangınlarında yaralanan hayvanları tedavi etmek üzere Antalya’nın Manavgat ilçesine gönderildi. 09 Ağustos 2021 tarihinde Antalya’ya ulaşan, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile temasa geçen ekibimiz, gösterilen alanlarda çalışmalarını sürdürmektedir. Gönüllü olarak ekibimizde yer alan Prof. Dr. Ethem Mutlu TEMİZEL, Doç. Dr. Meriç KOCATÜRK, Doktora Öğrencimiz Cihan Tolga ORTAÇ, Vet. Hek. Çağla AYTAŞ, İntörn öğrencilerimiz Emine KAYA, Doğukan ÖZ ve Sude VAROL’a yangın bölgesinde özveriyle yaptıkları yardımlarından dolayı içtenlikle teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz. Ayrıca ekibimize destek olan Vet. Hek. Hasan Gökhan ÖZHASENEKLER ve konaklama olanağı sağlayan Sural Otel yetkililerine de Fakültemiz adına teşekkür ederiz.

Basından Haberler

Antalya Yeni Alanya ► YARALI HAYVANLARIN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR