Akademik Kurul

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı olağan Akademik Kurulu 23 Haziran 2021 Çarşamba saat 14:00‘da yapıldı. Pandemi koşulları nedeni ile online gerçekleştirilen toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ, Dekan Yardımcıları Berrin ZIK ve Prof. Dr. Figen Çetinkaya 2021 yılı Ocak – Haziran dönemi, fakültemize ait eğitim-öğretim ve mali konular hakkında bilgilendirmeler yaptılar. Hayvan Sağlığı Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Zafer Mecitoğlu hastaneye gelen hayvan sayıları ve memnuniyet anketleri, Et ve Süt Ürünleri Araştırma Merkezi Sorumlusu Doç. Dr. Artun YIBAR’da satışa sunulan ürünlerin müşteri memnuniyeti oranları hakkında bilgiler sundular. Hayvan Sağlığı ve Hayvansal Üretim Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hakan ÜSTÜNER ise çiftlikteki hayvan sayıları ve yapılan iyileştirmeleri aktarmışlardır. Ayrıca Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Gülşah ÇEÇENER Sağlık Bilimlerinde Doktora Programlarının Akreditasyonu (ORPHEUS) hakkında bilgilendirme yapmışlardır. Yaklaşık 1.5 saat süren toplantı soru-cevap ile sona ermiştir.

Haber Tarihi : [28-Haz-2021]

Haber Görüntüleme : [1.123]