Mezunlar ve İşverenler Danışma Kurulu Toplantısı

Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Mezunlar ve İşverenler

Danışma Kurulu Toplantısı

Fakültemiz Mezunlar ve İşverenler Danışma Kurulu Toplantısı 18.06.2021 Cuma saat 10:30-12:15 saatleri arasında online gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz Mezunlar ve İşverenler Danışma Kurulu üyeleri ile  Covid-19 pandemisi nedeniyle online  yapılan eğitim-öğretimin sahaya yönelik etkileri ve Ders Planlarının pratiğe yönelik güncelleme önerileri konularında görüş alışverişi yapılmıştır. Özellikle de dış paydaşların mevcut 2 konu üzerindeki fikirleri ve önerileri not alınmıştır. Tek sağlık konsepti ve biyogüvenlik konularının önemi ve pandeminin mesleğimizin önemini ön plana çıkarmasındaki yönleri vurgulanmıştır. Pratik eğitim oranının daha da arttırılması, teknolojik gelişmelerin mesleki eğitim-öğretim üzerine yansımalarına uygun derslerle karşılanması konularında öneriler görüşülmüştür. Tüm katılımcılarımıza değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [28-Haz-2021]

Haber Görüntüleme : [1.081]