ULAŞIM

Kent Merkezine 20 km. uzaklıkta İzmir Yolu üzerinde Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusü içerisindedir. Ulaşım raylı sistem, Belediye Otobüsleri ve Özel Halk Otobüsleriyle sağlanmaktadır. Üniversitemize merkezden gelmek isteyenler için raylı sistem bulunmaktadır.

 Ulaşım ayrıca Bursa'nın çeşitli semtlerinden Üniversitemiz Kampüsüne aşağıda hat numaraları ile güzergahları belirtilen otobüslerle de sağlanmaktadır.

Otobüs hareket saatleri için tıklayınız. 93 Nolu Sefer Terminalden Direk Üniversiteye Ulaşmanızı Sağlar.

Feribot seferleri için (BUDO) tıklayınız

Feribot seferleri için (İDO) tıklayınız

Bursaray ile Ulaşım : BursaRay’da , 2. nolu hat ile Üniversitemize ulaşabilirsiniz. Hat güzergah noktaları için aşağıdaki resime tıklayabilirsiniz.

Feribot ile ulaşım (Istanbul Yenikapı- Bursa Güzelyalı) : Istanbul Yenikapı'dan Bursa Güzelyalı'ya yapacağınız feribot yolculuğundan sonra buradan direk üniversite kampüsüne kalkan 2U otobüsüne binebilirsiniz. Bu otobüsün saatleri feribot saatlerine uygundur. Feribottan indiginizde sizi bekleyen otobüsü göreceksiniz.

Uçakla Ulaşım : Bursa'nın havalimani Yenişehir ilçesinde bulunmaktadır. Buradan Bursa şehir merkezine geldikten sonra Bursaray ile üniversiteye gelebilirsiniz.

İlçelerden Ulaşım: İzmir tarafındaki ilçelere (Karacabey, Mustafakemalpaşa v.b.) Küçük Sanayiden gidilmekte. Bilecik,Eskişehir,Ankara tarafındaki ilçelere ise Doğu Garajından gidilmektedir. Küçüksanayi'ye şehir içinden BursaRay (Metro), Belediye ya da Halk Otobüsleriyle gidilebilir. Doğu Garajı için BursaRay(metro) kullanılabilir ya da 94 numaralı otobüs kullanılabilir.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [26-Ara-2019 10:35]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [11-Mar-2021 10:33]

İçerik Görüntüleme : [5.121]