Amaç

ÜSİGEM’in amaçları şunlardır:

  1. Üniversite ile sanayi, iş dünyası, kamu ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliğini teşvik etmek, arttırmak ve düzenlemek.
  2. Mevcut ve yeni işbirliği faaliyetlerinin sayı ve niteliğini yükseltmek,
  3. Üniversite ile iş dünyası arasında gerçekleştirilecek işbirliklerinde koordinasyonu sağlamak.
  4. Sanayi kuruluşları başta olmak üzere ilgili dış paydaşlarla işbirliği yaparak teknik ve sosyal problemlerin çözümüne yönelik analiz ve ölçümlerin yapılmasına ve teknoloji geliştirme ve uygulama projelerine destek vererek bölge ve ülke ekonomisine ve sosyal refahına katkı sağlamak,
  5. Üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge), tasarım ve yenilik projelerinin oluşturulmasına yönelik işbirliklerine aracılık desteklemek.
  6. Üniversite araştırmacılarının üniversite-sanayi işbirliğine yönelik projeler geliştirmesini teşvik etmek, işbirlikleri konusunda destek olmak.

Misyonumuz

Üniversitemizin yetkin insan kaynakları ve teknik alt yapısıyla özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşları gibi dış paydaşların ihtiyaçlarına doğru ve uygun çözümler sunmak ve kazan-kazan anlayışıyla taraflarına değer katan işbirlikleri oluşturmaktır.  

 Vizyonumuz

Bölgemiz ve ülkemizin özel sektör işletmelerinin, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının üniversitemizin bilgi birikiminden faydalanmayı istemesine ve sürekli işbirliklerinin oluşturulmasına aracılık eden bir merkez olmaktır.

Temel Değerlerimiz

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [09-Haz-2022 06:10]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [09-Haz-2022 06:16]

İçerik Görüntüleme : [1.162]