10. ULPAS Davet Mektubu

 

10. Uluslararası Lif ve Polimer Araştırmaları Sempozyumu

13-14 Mayıs 2022, İstanbul Teknik Üniversitesi-Gümüşsuyu-Taksim

10th International Fiber and Polymer Research Symposium

13-14 May 2022, Istanbul Technical University-Gumussuyu-Taksim-Turkey

 

Değerli Akademisyen ve Araştırmacı Arkadaşlar,

Uluslararası Lif ve Polimer Araştırmaları Sempozyumları (ULPAS) 2016 yılından bu yana dokuz kez başarılı bir biçimde gerçekleştirilmiştir.  Bugüne kadar gerçekleştirilmiş olan tüm sempozyumların bildiri kitapçıklarına, sempozyum resmi internet sitesi www.uludag.edu.tr/ulpas adresinden erişilebilir. Bu sempozyumların onuncusu;

10. ULPAS, 13-14 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nde

“Akıllı ve Teknik Tekstiller”

Konuları odağında yapılacaktır.

Şimdiye kadar olduğu gibi, 10. ULPAS’ın da amacı, ülkemizde sizler ve sizler gibi değerli akademisyen, araştırmacı ve ilgili sektör çalışanlarının lif ve polimer alanındaki bilimsel, teknolojik, inovatif çalışmaların sonuçlarının uluslararası boyutta paylaşılmasına zemin oluşturmaktır. Bu amaçla, yenilikçi polimer ve liflerin eldesinden karakterizasyona, doğal ekstrakt maddeler ile tıbbi, kozmetik ve gıda alanında kullanılan nanoliflere, yara örtücü polimerik yüzeylerden işlevsel yapılara, güneş ışığından elektrik enerjisi üreten polimer ve lifli yapılardan akustik kontrol özelliklerine sahip malzemelere kadar pek çok ve farklı alanlarda yapılan araştırma çalışmalarınızı yansıtan tebliğleriniz sayesinde oluşacak bir beyin fırtınası, bilgi paylaşımı, bilgi gelişimi ortamının oluşmasına katkılarınızı bekleriz.

10. ULPAS “Akıllı ve Teknik Tekstillerteması ile yapılacak ve aşağıdaki başlıklara odaklanacaktır;

10. ULPAS, HİBRİT (ON-SİTE+ON-LINE) ortak ve paralel oturumlar halinde planlanmaktadır. Sempozyumda konulara göre gruplandırma yapılabilecektir.  İngilizce sunumlar aynı oturumlarda sunulacak biçimde organize edilecektir.

Sempozyuma katılmak için çalışmalarınızın ekli formata uygun İngilizce veya Türkçe hazırlanmış tam metin bildirilerin 15 Şubat 2022 tarihine kadar ulpas@itu.edu.tr adresine gönderilmesi yeterli olacaktır.

Belirtilen tarihe kadar gönderilen özetler, Sempozyum Bilim Kurulu tarafından değerlendirilecek ve duyurulacaktır.

Sempozyumda TAM METİN olarak sunulan bildirilerden Bilim Kurulu tarafından seçilenler sempozyum sonrasında uluslararası bilimsel indexler tarafından taranan saygın bir dergide hakem değerlendirme sürecinden geçirilerek ÖZEL SAYI olarak yayınlanacaktır.

 

10. ULPAS’da ilk olarak aşağıdaki özel oturumlar da organize edilecektir;

Değerli çalışmalarınızı 10. Uluslararası Lif ve Polimer Araştırmaları Sempozyumu kapsamında akademi ve endüstrinin oluşturacağı bu geniş platformda sunmanızı temenni eder, sağlık ve başarılar dileriz.

13-14 Mayıs 2022’de on-site veya on-line oturumlarda İTÜ’de buluşmak ümidiyle...

Lif ve Polimer Araştırmaları Enstitüsü Platformu adına

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Ara-2021 11:19]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [14-Oca-2022 10:32]

Duyuru Görüntüleme : [808]