BİGG ULUKOZA Hakkında

BİGG ULUKOZA

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin bir markası olan ULUKOZA, teknoloji tabanlı girişimcilik merkezi ve TÜBİTAK 1512 BİGG Resmi uygulayıcı kuruluşudur. Bünyesinde fikir aşaması ve erken aşama hızlandırma programları, küreselleşme programı, ön kuluçka ve kuluçka merkezlerinin yönetilmesi ve yürütülmesi faaliyetlerini gerçekleştirir.

Ofis ve toplantı salonları, eğitim ve seminerler, sektörel ve profesyonel mentorluklar, teknik ve akademik danışmanlıklar, ekip oluşturma, üniversite ve sanayi altyapısı ve prototipleme, yatırım ve kamu fonlarına erişim imkanlarını ücretsiz olarak sunan Erken aşama girişim hızlandırma programı olan ULUKOZA, girişimlerin iş fikirlerinin müşterini ve teknolojini doğrulamalarını, uygulanabilir ve tekrarlanabilir iş modelleri geliştirmelerini ve TÜBİTAK 1512 Hibe desteği ve yatırımcılara yönelik iş planı ve sunum oluşturmalarını sağlar.

TÜBİTAK 1512 programı kapsamında ULUKOZA, %70’e varan başarı oranıyla girişimlerine ücretsiz destek sağlamaya devam etmektedir. Eylül 2021 tarihi itibari ile ULUKOZA programından 42 girişimci ekip TÜBİTAK 1512 BİGG desteğini alarak kurulmuştur. BİGG ULUKOZA, bu çağrı kapsamında girişimci aday ekiplerinin TÜBİTAK'a hazırlık süreçlerinin yürütülmesi, iş planlarının hazırlanması ve TÜBİTAK'a gönderim işlemlerinin gerçekleştirilmesinde koordinasyonu gerçekleştirecektir.

TÜBİTAK 1512 programı ve BİGG ULUKOZA Hakkında daha detaylı bilgi için https://www.ulukoza.com/ adresini ziyaret etmelisiniz.

Başvurunuzu BİGG ULUKOZA sayfasından veya çağrı kapsamında hazırlanmış bu site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [28-Eyl-2021 11:33]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [28-Eyl-2021 11:37]

İçerik Görüntüleme : [587]