İnce Film Çalışmaları için Bölümümüzün Yeni Üniversite Sanayi İşbirliği Protokolü

Bölümümüz üniversite-sanayi işbirliği çalışmaları çıktılarını vermeye devam ediyor. Sibernetik Makine ve Otomasyon Uygulamaları şirketi tarafından İnce Film Araştırmaları için geliştirilen Atomik Katman Biriktirme Sisteminin Tekstil Mühendisliği Laboratuvarına 1 yıl süre ile teslimi gerçekleşmiş ve Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Dilek TOPRAKKAYA’nın katılımıyla Sibernetik Makine ve Otomasyon Uygulamaları ve Üniversitemiz arasında protokol imzalanmıştır.

İşbirliği imza töreninde bulunan Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Y. Dilek TOPRAKKAYA’nın da firma ile ortak projeler yürütecek olmaktan ötürü son derece mutlu olduklarını belirtti. Hali hazırda birlikte ilerlettikleri proje olduğunu işaret eden. Doç. Dr. Halil İ. AKYILDIZ, akademik ve bilimsel anlamda genişletilmesinin her iki kuruma da değerli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.

Haber Tarihi : [18-May-2023]

Haber Görüntüleme : [1.222]