Kütüphane İlişik Kesme

Bursa Uludağ Üniversitesi Kütüphane Yönergesi’nin 19 uncu maddesinde yapılan değişiklik ile ilişik kesme işleminin, Kütüphane web otomasyon sistemi üzerinden çevrimiçi yapılmasına olanak sağlayan güncelleme, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından hizmete açılmıştır. Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkez Kütüphanesinden ilişiğini kesmek isteyen öğrencilerin, bu hizmetten faydalanabilmesi için; üyeliklerinin aktif olması, üzerlerinde ödünç alınmış kitap olmaması ve gecikme cezalarının bulunmaması gerekmektedir. Kütüphane ilişik kesme işlemini çevrimiçi talep eden öğrencilerin, hesapları uygun olanların işlemleri gün içinde yapılacak olup Nokta Üniversite Otomasyonu ilişik kesme işlemi de aynı gün yapılacaktır.

İlgi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [17-Eyl-2020 13:17]