2020 Woolmark Performans Yarışması

Seçilebilirlik kriterleri:

The Woolmark Performans Yarışmasına girme hakkına sahip olabilmek için, adayın bir katılımcı kurumda şu anda yükseköğretim seviyesinde bir programa kayıtlı olması gerekmektedir.

The Woolmark Performans Yarışması, hem lisans hem de lisansüstü seviyesinde olan tüm öğrencilere ve sadece bireysel başvurulara açıktır (takım ve ekip halinde başvurular kabul edilmeyecektir).

The Woolmark Performans Yarışması, çok çeşitli ve farklı uzmanlık dallarında eğitim gören öğrencileri bu yarışmaya davet etmektedir: ürün tasarımı, endüstriyel tasarım, ileri düzeyde malzemeler ve performans/ürün mühendisliği branşlarından geleceğin tekstili, inovasyon ve yeni uygulamalara ve daha pek çok alana kadar. Üniversitenizdeki bir öğrenci bu eğitim programından istifade edebileceğini düşünüyorsa ve The Woolmark Performans Yarışmasının özetine uyan bir yaratıcı fikri varsa, o öğrencinin de şu anda hangi bilim dalında eğitim gördüğüne bakmaksızın bu yarışmaya katılabilir.

İrtibat: Gulay Gokbayrak / Business Development and Licensing Coordinator

Tel: +90 212 807 0411

Levent 199 Binasi, Buyukdere Cd.

No:199 Yan giris Ofis No: C2

34393 Levent, Sisli, Turkey, Istanbul, 34393