TBMYO İş Güvenliği Eğitim Kurumunda Başarılar devam ediyor…
 TBMYO İş Güvenliği Eğitim Kurumunda Başarılar devam ediyor…

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda  yer alan İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumundan eğitim alan kursiyerlerimiz ÖSYM’nin yaptığı “İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. Dönem Sınavında üstün başarı gösterdiler.

ÖSYM’nin internet sayfasından açıklanan “İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. Dönem Sınav Sonuçlarına göre, eğitimini Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO’da alan birçok öğrencimiz Türkiye çapında yüksek puanlar alıp dereceye girdiler.

Teknik Bilimler MYO Müdürü ve İş Güvenliği Eğitim Birimi İdari Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Karahan, ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olarak "iş güvenliği uzmanlığı eğitimi" alanında en başta Bursa'ya ve tüm ülkemize sorumlu olduklarını, bu nedenle Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Kurumu" 2013 yılında yetki alarak kurduklarını belirterek bu zamana kadar 39 grupta 761 kursiyere eğitim verdiklerini söyledi.

İş güvenliği eğitimlerinde kurumun ve kadronun önemli olduğuna dikkat çeken Karahan, Teknik Bilimler MYO’da görev alan ekibin, yetiştirdiği öğrencilerin başarısıyla niteliğini kanıtladığını kaydetti.

Başarılı olan kursiyerlerimiz ise hocaların ilgisi ve yol göstermesinin başarılarında önemli rolü olduğunu belirterek, iş güvenliği uzmanı olmak isteyenlere kurslarda dersleri iyi takip etmeleri ve ilgili mevzuatı incelemeleri tavsiyesinde bulundu.

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Oca-2020]

Haber Görüntüleme : [2.248]