İstanbul Moda Akademi'sine (İMA) Teknik Gezi Düzenlendi

İstanbul Moda Akademisi, BUÜ Teknik Bilimler MYO Moda Tasarım Programı ve Uludağ Hazır Giyim ve İhracatçıları Birliği (UHKİB) ortaklığında "Moda Tasarım Teknolojilerinde Kalıp Geliştirme" sertifika eğitimi kapsamında 24 Ocak 2023 tarihinde İstanbul Moda Akademisi (İMA) ve İstanbul Dijital Dönüşüm Merkezine (DDM), UHKİB proje sorumlusu Mihriban AKYOL, BUÜ TBMYO Tasarım Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şükran ÇAKMAK ve Öğr. Gör. Mine BALCI önderliğinde program çerçevesindeki öğrencilerimiz için teknik gezi düzenlenmiştir. İMA Okul Müdürü Burcu YILDIRIM ve Eğitmen Kübra SOLAK’ın ev sahipliğinde, öğrencilerimize derslikler ve DDM gezdirilerek çalışmalar konusunda bilgilendirmeler yapılmıştır. Öğrencilerimizin sorularının büyük bir hassasiyetle cevaplandığı gezimiz için emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [29-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [821]