Bursa’da 2023 yılının ilk fuarı olan JUNIOSHOW’a katılım sağladık
 Bursa’da 2023 yılının ilk fuarı olan JUNIOSHOW’a katılım sağladık

 

Bursa’da 2023 yılının ilk fuarı olan JUNIOSHOW’a katılım sağladık

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) iştiraki KFA Fuarcılık Şirketi organizasyonunda düzenlenen Bursa’da 2023 yılının ilk fuarı olan JUNIOSHOW Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı, 11-14 Ocak 2023 tarihinde Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD) iş birliğinde gerçekleştirildi. Fuar kapsamında 5. kez düzenlenen Genç Tasarımcılar Yarışması Ödül Töreni, Junio Fashion Show defileleri ve Junio TALKS seminerleri gerçekleştirildi. KFA Fuarcılık tarafından Bursa Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda 80’e yakın ülkeden yaklaşık 1600 yabancı alıcının ziyaret ettiği fuarda 2023  ilkbahar – yaz kreasyonları yerli ve yabancı alıcıların beğenisine sunuldu.

Bu yıl 17. kez gerçekleştirilen JUNIOSHOW Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk, Hazır Giyim Fuarı’nda biz de Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Tasarım Bölümü Moda Tasarım Programı olarak açmış olduğumuz tanıtım standımız ile yerinizi aldık. Standımız farklı üniversiteler ve sektör temsilcileri başta olmak üzere birçok yerli ve yabancı katılımcı tarafından yoğun ilgi gördü.

 

Bebek ve Çocuk Giyiminde Yeni Pazarlar ve Yeni Ufuklar Junio TALKS seminerinde UTİP Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Taşdelen Engin’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturuma, seçkin sektör temsilcilerinin yanısıra akademi adına Bursa Uludağ Üniversitesi Tasarım Bölüm Başkan Yardımcısı ve Moda Tasarımı Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şükran ÇAKMAK katılım sağlamıştır. Ayrıca düzenlenen defilelerde işyeri eğitimindeki öğrencilerimizin tasarımları da yer almıştır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [1.058]