BURSA TİCARET SANAYİ ODASI 48. KOMİTE ZİYARETİ
 BURSA TİCARET SANAYİ ODASI 48. KOMİTE ZİYARETİ

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 48. Komite Ziyareti

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO’u  28/12/2022 tarihinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 48. Meslek Komitesinin üyelerini ağırladı. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Erol Kılıç, Bilgi Teknolojileri Çevre Birimlerinin İmalatı, Ticareti, Bakım ve Onarım Faaliyetleri Komite Üyeleri Münir Özgen, Volkan Altan, BTSO Personeli Hakan Darılmazlar ve Yüksekokul Müd. Prof. Dr. Mehmet Karahan, Müdür Yard. Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım’ın katılımlarıyla bir işbirliği toplantısı gerçekleştirildi.

Teknik Bilimler MYO Tanıtıldı

Bilgi Teknolojileri sektöründe nitelikli eleman yetiştirilmesi sürecinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Müdür Yard. Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım tarafından okulumuzun tanıtım sunumu yapıldı. Okulumuzun misyonu, vizyonu, stratejik hedefleri, programlar, üniversite sanayi işbirliği (protokoller) ve projeler tanıtıldı.

Mesleki Eğitimde Farkındalık Çalışmaları Yapılmalı

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Erol Kılıç “Mesleki eğitimin ülkemizde çok önemli olduğunu ve bu konuda gerekli farkındalık çalışmalarının yapılması gerektiğini” vurguladı. “Okulumuz ile BTSO arasında işbirliğinin devam etmesi, öğrencilerin sektör ile buluşturulması ve ilgili konularda yapılacak fuarlar için Yüksekokulumuz öğrencilerine gerekli desteğin verilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Milli Tasarım Ürünlerinin Tanıtımının Yapılması

BTSO 48. Komite üyesi Münir Özgen tarafından “Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik, girişimcilik, yazılım ve milli tasarım ürünlerinin tanıtımının yapılmasının gerekliliği, Pardus/Linux İşletim Sisteminin güvenli olduğu için kullanımının yaygınlaşması gerektiği” vurgulandı.

Nitelikli Öğrenciler Yetiştirilmesine Özen Gösteriyoruz

Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan ise “Öğrencilerin   akademik   ve   bireysel   gelişimini   destekleyerek   nitelikli ara eleman yetiştirilmesine yönelik mezun kalitesini arttırmak için gereken özeni gösteriyoruz”. “Hizmet kalitemizi geliştirmek üzere, teknolojik ve fiziksel altyapımızı geliştirmeye devam ediyoruz” “BTSO ile İşbirliğinden memnunuz ve gelecekte yapılacak farklı işbirliklerine de açığız” şeklinde konuştu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [29-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [741]