TOYOTA’DAN, HİBRİT VE ELEKTRİKLİ TAŞITLAR PROGRAMINA EĞİTİM ARACI DESTEĞİ

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü Hibrit ve Elektirikli taşıtlar programımıza, Hybrid CHR Crossover (RH) model araç  TOYOTA Otomotiv Sanayi TÜRKİYE A.Ş tarafından hibe edilmiştir.

Yeni teknoloji ile donatılmış araç yüksekokulun Elektrik ve Enerji Bölümü öğrencilerinin mesleki gelişimleri için kullanılacak olup laboratuvardaki hibrit araç ihtiyacını tamamlayarak özel sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün eğitimine önemli katkı sağlayacaktır.

Yüksekokulumuza bu aracı kazandıran başta müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Karahan olmak üzere Müdür yardımcılarımız Prof. Dr. Yahya Ulusoy, Dr. Öğr. Gör. Mesut Ertan Güneş,  Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Cafer Kaplan, Yüksekokul Sekreteri Erdinç Yeten ve emeği geçen tüm hocalarımız ile Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. 'nin eğitime yaptıkları katkılarından dolayı öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [22-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [1.919]