Bilgisayar Programcılığı Programı Öğrencileri IMEX Teknoloji ve Bilişim Fuarına Katıldılar
 Bilgisayar Programcılığı Programı Öğrencileri IMEX Teknoloji ve Bilişim Fuarına Katıldılar

Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencileri  15 Ekim 2021 tarihinde İstanbul’da İMEX Teknoloji ve Bilişim fuarına katıldılar. Bilişim ve teknoloji başlıkları altında faaliyet gösteren birçok yenilikçi şirketin katıldığı fuarda öğrencilerimiz Türkiye’de bilişim sektöründe faaliyet gösteren birçok firma ile tanışma fırsatı elde etmişlerdir. Aynı zamanda Bilişim ve Teknolojideki en son gelişmeler, bugünkü sistemler ve geleceğin sistemleri ve yeni yazılımlar konusunda bilgi sahibi olmuşlardır.  

Mesleki gelişimlerine katkı sağlayan öğrencilerimiz fuarda sergilenen Sanal ve Artırılmış Gerçeklik uygulamaları, Simülasyon sistemleri, Nesnelerin İnterneti, Siber Güvenlik, Bulut Bilişim, Büyük Veri, Otonom Robotlar ve 3D Modelleme ve Endüstriyel Tasarım konularındaki yeni gelişmeleri takip etme fırsatı yakalamışlardır. Fuarda bilişim sektörleri tarafından Endüstri 4.0 dönüşüm sürecinde ihtiyacı karşılayabilecek yetkinlikte yazılımcılara olan ihtiyacın her geçen gün arttığı ve bu ihtiyacı karşılayacak nitelikli işgücüne ihtiyacın olduğu da vurgulanmıştır.

Bilgisayar Programcılığı Programı Prog. Başk. Öğr. Gör. Ebru Yeniman koordinatörlüğünde gerçekleştirilen fuara Öğr. Gör. Uğur Fındıkoğlu ve Öğr. Gör. Hatice Çavuş katılmışlardır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [18-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [1.226]