2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Törenimizi Online Olarak Gerçekleştirdik
 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Törenimizi Online Olarak Gerçekleştirdik

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Törenimizi online olarak gerçekleştirdik

 

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet KARAHAN, Yüksekokul öğretim elemanları ve mezun öğrencilerin katıldığı mezuniyet  töreni  30 Haziran 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ konuşmasında Kaliteli eğitim veren bir Yüksekokuldan mezun olduklarını, Yüksekokul öğrencilerimizin “Ara eleman değil”, “Ana eleman” olarak üretime değer kattıklarını ifade etti. Öğrencilere meslek yaşamları boyunca da  kendilerini geliştirmeye devam etmelerini tavsiye etti. Öğrenci velilerinin her türlü takdiri ve teşekkürü hakkettiklerini belirtti. Ayrıca öğrencilere eğitim veren tüm akademik kadroya, emeklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Son olarak öğrencilerimize başarı dileklerini ve geleceğe dair öneri ve tavsiyelerini aktardı.

MEYOK Koordinatörümüz  Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN konuşmasında bugünün aileler için çok önemli bir gün olduğunu, Üniversitemizin meslek yüksek okullarının  birbirinden farklı alanlara ait programlarıyla  üniversite sıralamasında  üst noktalarda olduğunu ve  bu ayrıcalıkla mezun öğrencilerimizin diplomalarının marka değeri yüksek hale getirdiğini belirtti. Mezun olduktan sonrada öğrenciliğin bitmediğini yaşam boyu devam sözlerine ekledi. Mezunlarımıza hayallerinin peşinden gitmelerini ve bu ülkenin topraklarına borçlarını unutmamalarını söyleyerek konuşmasını bitirdi.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet KARAHAN konuşmalarında Yüksekokul programlarımızın çoğunluğunun tüm kamu üniversiteleri arasında ilk 3'de yer aldığını, ülkemiz ve şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik eğitim programlarını eğitime hazırlayarak sektörün ihtiyacı olan tekniker talebine karşılık verdiğini, BEBKA projesi ile laboratuvar alt yapısını güçlendirerek imalat sanayinin ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik mesleki eğitimde eğitici personel ve öğrencilerden oluşan insan kaynağının niteliklerinin geliştirilmesi çalışmalarının yapıldığı bilgilerini vererek mezun öğrencilerimize hayatlarında başarılar diledi.

Okul Üçüncümüz  Ümmühangülsüm BAYSAL konuşmasında  okurken yaşadığı zorluklardan ama buna rağmen okumaktan çok mutlu olduğunu belirtti.  Hocalarından aldığı eğitimle ufkunun genişlediğinden bahsederken bu eğitimin güven ve ayrıcalığı ile hayatına devam edeceğini belirtti. Konuşmasının sonunda ailesine, hocalarına teşekkür ederken mezun arkadaşlarına iyi dileklerini iletti.

Mezuniyet Törenimiz Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet KARAHAN'ın dilek ve temennileri ile sona erdi.

Mezuniyet Töreni Video Linki:https://uludag.edu.tr/dosyalar/tby/HABERLER/yeni%20haber/zoom_2.mp4

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Tem-2021]

Haber Görüntüleme : [2.453]