Grafik Tasarım Programı - Tasarım Sohbetleri 2021 webinarları devam ediyor.
 Grafik Tasarım Programı - Tasarım Sohbetleri 2021 webinarları devam ediyor.

Grafik Tasarım Programı - Tasarım Sohbetleri 2021 webinarları devam ediyor. 28 Mayıs 2021 Cuma saat 14:30'da konuğumuz Özlem Ode SIEGERS ile "Bir Tasarımcı Bir Metot" başlıklı webinarda buluşuyoruz.

Özlem Ode SIEGERS, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi, Grafik Tasarım Bölümünü 1993 yılında bitirdikten sonra, 1994’de burslu olarak Amerika Birleşik Devletlerine master yapmaya gitti ve 1997 yılında ilk önce Virginia Commonwealth Universitesinde, daha sonra Rochester Institute of Technology'de Master of Fine Arts derecesini Information Design & Technologies, Human-centered Design ve Visual Communication Design konularında tamamladı. Hemen sonra Eastman Kodak Firmasında, Experience Designer ve Design Researcher olarak çalışmaya başladı.

Yaklaşık 7 yıl sonra 2004 yılında IBM Boston ofisinde, Kıdemli Sanat Yönetmeni (Sr. Art Director) olarak çalışmaya başladı ve uluslararası firmalarda yaklaşık 6 yıl Tasarım Danışmanlığı (Design Consultant) yaptı (A.B.D., Fransa, Mesika, Ingiltere). 2010 yılında, Boston’dan, Amsterdam’a taşındı ve Philips Design firmasında Multidisipliner Design Lead olarak göreve başladı. 2012 yılında, Vodafone Hollanda ve 2014-17 yıllarında Vodafone Büyük Britanya,  Londra ofisinde Design Leader olarak çalıştı ve 21 Vodafone ülkesinde eğitim verdi. 2019 yılından beri ise Vodafone Hollanda ofisinde Multidisipliner Designer Leader olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca 2012 yılından beri, üniversitelerde ve firmalarda Design Thinking, Service Design dersleri vermekte ve genç tasarımcılara kariyer koçluğu yapmaktadır.

Sayın Siegers'a aktaracağı tecrübeleri için  çok teşekkür ederiz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-May-2021]

Haber Görüntüleme : [1.051]