Teknik Bilimler MYO Öğrenci-Sektör buluşmaları bu yıl webinarlarla devam ediyor.

Her yıl bahar yüz yüze gerçekleştirilen öğrenci-sektör buluşmaları pandemiye rağmen bu yıl webinar ortamında gerçekleştiriliyor. Önemli isimlerin öğrencilerle buluştuğu bu webinarlarda sektörün önde gelen isimleri deneyimlerini öğrencilere aktarma fırsatı buldular. Toplamda binden fazla öğrencinin faydalandığı webinarlarda Tekstil Teknolojisi, Bilgisayar Programcılığı, Moda Tasarım, Grafik Tasarım, İş güvenliği ve Süt ve Ürünleri Teknolojisiprogramları  bahar yarıyılında en çok etkinlik gerçekleştiren programlar oldu.

Haber Tarihi : [17-May-2021]

Haber Görüntüleme : [959]