Muhterem İlgüner İle "Markalaşmanın Gücü" Webinarı gerçekleştirildi
 Muhterem İlgüner İle

TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU, TÜRKİYE'NİN EN ÖNDE GELEN MARKA STRATEJİSTİ VE DÜNYANIN ÖNDE GELEN MARKA DEĞERLEME VE STRATEJİ ŞİRKETİ BRAND FİNANCE TÜRKİYE DİREKTÖRÜ MUHTEREM İLGÜNER'İ AĞIRLADI.

 

Bursa Uludağ Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Tasarım Bölümü, Grafik Tasarım Programı, “Webinar Tasarım Sohbetleri” kapsamında, Türkiye'nin en önde gelen marka stratejisti ve uygulayıcısı, şehirlerin markalaşması konusundaki çalışmaları ile tanınan, Dünyanın önde gelen marka değerleme ve strateji şirketi Brand Finance Türkiye Direktörü ve aynı zamanda  TURKEY 100 -Türkiyenin En Değerli Markaları Araştırmasını yöneten Muhterem İLGÜNER'i ağırladı.

 

Muhterem İLGÜNER, “Tasarım Sohbetleri 2021” kapsamında  07.04.2021 tarihinde gerçekleştirilen “MARKALAŞMANIN GÜCÜ” konulu etkinlikte, markalaşma, , şehirlerin markalaşması, marka yaratma, marka değerinin hesaplanması gibi alanlarda gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası çalışmalarına dair deneyim, bilgi ve birikimlerini katılımcılarla paylaştı.

 

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Tasarım Bölümü Başkanı Prof.Dr. Mehmet KARAHAN'ın desteği ve katılımıyla, Grafik Tasarım Program Başkanı Öğretim Görevlisi Dr. Erhan MUTLUGÜN'ün koordinatörlüğünde, Öğretim Görevlisi Gültekin ERDAL, Öğretim Görevlisi Alper ÇETİN ve Öğretim Görevlisi Evrim SIRMALI'nın katkılarıyla gerçekleştirilen etkinliğe Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Ertan GÜNEŞ'in yanısıra farklı fakülte ve bölümlerden pek çok akademisyen ve öğrenci katıldı.

 

Alanında yayınlanmış “Türkiye'de Marka Yaratma ve Yaşatmanın Altın Kuralı”, “Marka Şehir”, “Marka Değeri”, “Derinliğine Marka”, “Değer Yaratmak” isimli beş kitabı bulunan  Muhterem İLGÜNER' in iki saati aşan ve büyük ilgi gören söyleşisinin ardından öğrenci ve akademisyenler Markalaşmanın gücü konusunda Sayın İLGÜNER' i soru yağmuruna tuttu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Nis-2021]

Haber Görüntüleme : [1.483]