2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi Uygulamaları ve Açılacak Dersler

Açılacak Dersler için TIKLAYINIZ. (Derslerde güncelleme işlemi olabileceği için denklik işlemi öncesinde kontrol edilmesi tavsiye edilir.)

Senato Kararı için TIKLAYINIZ.

B.U.Ü. Öğrencileri Uygulama Esasları için TIKLAYINIZ.

Misafir Öğrencilerin Uygulama Esasları için TIKLAYINIZ.

Diğer Üniversitelerden Ders Almak İsteyen B.U.Ü. Öğrencileri Başvuru ve Denklik Formu için TIKLAYINIZ.

Mezuniyet Aşamasında Fazla Kredi Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.

Yaz Öğretimi Form Kuralları için TIKLAYINIZ.

Yaz Öğretimi Genel Ücret Tablosu için TIKLAYINIZ.

Zorunlu Hazırlık Sınıfına Tabi Programların Ücret için TIKLAYINIZ.

Yaz Öğretimi Saatlik Ücret Tablosu için TIKLAYINIZ.

Yaz Öğretimi Takvimi için TIKLAYINIZ.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı yaz döneminde diğer Üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerin dikkatine

Öğrencilerin yaz öğretimine katılacakları Üniversiteye ait ders içeriklerini ve ders denklik formunu tbmyosor@uludag.edu.tr adresine e-mail olarak öğrenci numaralarından oluşan ogr.uludag.edu.tr kurumsal e-posta adreslerinden göndermeleri gerekmektedir.

Onay verilen öğrenciler okulumuzun web sayfasında ilan edilecektir.

Ders denklik onayı olmayan öğrencilerin notları, yaz öğretimine katılsalar bile otomasyon sistemine işlenmeyecek ve geçersiz sayılacaktır.

Birden fazla üniversiteye müracaat edecek olan öğrenciler, birinci sayfada bulunan tablonun yetersiz kalması durumunda, birinci sayfanın altında yer alan tabloları doldurarak tek bir form olarak mail atacaklardır. Formda değişiklik yapmak isteyen öğrencilerin önceki formları iptal edilecek, onaylama işlemi gönderilen son form üzerinden yapılacaktır. Birbirinden farklı birden fazla gönderilen formlar işleme alınmayacaktır.

Form elektronik ortamda doldurulacak ve yine elektronik ortamda e-posta  gönderilecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Haz-2021 11:53]