Sultan Yıldırım Bayezid ve Emir Timur Uluslararası Sempozyumu’nun ilk ayağı Semerkant’ta yapıldı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Semerkant Devlet Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Sultan Yıldırım Bayezid ve Emir Timur Uluslararası Sempozyumu’nun Semerkant ayağı tamamlandı. Organizasyonun ikinci kısmı 24-25 Ekim’de Bursa’da devam edecek. 24-25 Ekim’de gerçekleştirilecek etkinliklere Bursa Uludağ Üniversitesi ev sahipliği yapacak. Tarih Bölüm Başkanı ve öğretim üyelerinin destek verdiği programda, bölümümüz hocalarından Prof. Dr. Cafer Çiftçi ve Dr. Öğr. Üyesi Sezai Sevim  konuşmacı olarak yer alacak.

Sempozyum Programı için tıklayınız.

Haber Tarihi : [21-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [1.153]