Kongre katılım ücreti ile ilgili
Değerli Katılımcılar,
 
Kongremize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sizlere teşekkür eder ve aşağıdaki hususları hatırlatmak isterim.
Bilindiği gibi kongremize gönderilen bildirilerin hakem incelemelerine göre sözlü ve poster sunum olarak değerlendirmeleri yapılmış ve kabul mektupları araştırıcılara gönderilmiştir.
Kongre kayıt ücretlerinin erken dönem yatırılma süresi 17 Haziran 2019 'da sona ermiştir. Bir çok katılımcı yoğunluktan dolayı ödemelerini gerçekleştiremediklerini bize iletmiş olup süre uzatımı istemiştir. Talepler üzerine;
 
1. KONGRE KAYIT ÜCRETİ - ERKEN KAYIT dönemi 21 Haziran 2019 mesai saatleri bitimine kadar uzatılmıştır. ÖDEMELERİNİZİ BU TARİHE KADAR ERKEN KAYIT DÖNEMİ ÜCRETİ OLARAK YATIRABİLİR VE WEB SAYFAMIZDA BELİRTİLEN KAYIT İŞLEMLERİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ.
 
2. KONGRE KAYIT ÜCRETİ ÖDEME - GEÇ KAYIT  dönemi ise 22 Haziran - 1 Temmuz 2019 mesai saatleri bitimine kadar  olup bu tarihten sonra kayıt işlemi yapılamayacaktır. Belirtilen tarihlerde yapılan ödemeler geç kayıt ücreti olarak yatırılacaktır.
 
3. Kongre esnasında kayıt işlemi kesinlikle olmayacaktır.
 
Kongremizden kabul mektubu alıp ancak kongreye katılmaktan vazgeçen araştırıcıların, katılım durumlarını bize bildirmeleri kongre programı hazırlığı için büyük önem arz etmektedir.
Gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica eder, Bursa'da buluşmak üzere iyi çalışmalar dilerim.
 
Prof.Dr.Murat ZENCİRKIRAN
Kongre Başkanı

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [17-Haz-2019]

Duyuru Görüntüleme : [1.092]