Yüksek Lisans Öğrencimiz Thessaly Üniversitesinde Avrupa Birliği Destekli Eğitim Programına Katıldı

Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencilerimizden Eslem GÖKÇEK 26.02.2020 - 01.02.2020 tarihleri arasında Yunanistan'daki Thessaly Üniversitesinde European Masters Sport and Exercise Psychology (EMSEP) kuruluşu tarafından düzenlenen bir haftalık Spor ve Egzersiz Psikolojisi Kurs programına ülkemizden katılan ilk ve tek öğrenci olmuştur. Kursta 20 farklı ülkeden gelen toplam 35 kursiyer katılımcıya, Amerika ve Avrupa ülkelerinde çalışmalarını sürdüren alanının uzmanları tarafından teorik ve uygulamalı eğitimler verilmiştir. Eğitim programında; fiziksel aktivite ve davranış değişikliği, egzersizle depresyon tedavisi, sporculuktan antrenörlüğe geçiş psikolojisi ve  spor psikolojisinden psikolojik becerilerden öz konuşma teknikleri gibi konular ele alınmıştır.

Haber Tarihi : [05-Şub-2020]

Haber Görüntüleme : [1.052]