Rektörümüz Sayın Feridun Yılmazın katılımıyla Akademik Açılış ve Oryantasyon Programımız Gerçekleştirildi

.Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 eğitim öğretim dönemindeki ilk fakülte akademik kurul toplantısı açılışı Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Feridun Yılmaz ve Rektör Yardımız Sayın Prof. Dr. Adem Doğangün'ün katılımıylarıyla gerçekleştirildi. Toplantının ardından, Rektörümüz 1. sınıf öğrencilerimiz için hazırladığımız oryantasyon tanıtım programına katılmış, Fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencilerimize 2023-2024 eğitim öğretim döneminde başarılar dilemiştir.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Feridun Yılmaz ve Rektör Yardımız Sayın Prof. Dr. Adem Doğangün'ne akademik kurul toplantısı açılışı ve oryantasyon programımıza katılımları için teşekkür ederiz.

SBF

Haber Tarihi : [05-Eki-2023]