Mezunlar Bir Araya Geldi

1983 yılında Eğitim Fakültesi çatısı altında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü olarak kurulan ve 2013 yılında Spor Bilimleri Fakültesi olarak eğitim-öğretime devam eden Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları ve mezunları iş birliği ile 2023 yılında kurulan Bursa Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin düzenlemiş olduğu ilk pilav günü spor bilimleri fakültesi önünde gerçekleştirildi. Mezunlar gününe eğitim öğretim hayatının ilk mezunlarından günümüz mezunlarına kadar çok farklı yaş grupları ve iş sektörlerinden 100'e yakın mezun ve mensup buluşarak anılarını yaad etti. Tüm katılımcılara dernek başkanı, yönetimi ve spor bilimleri fakültesi yöneticileri teşekkür ederek bir sonraki mezunlar buluşmasında tekrar bir arada görüşmek üzere gün sonunda vedalaşıldı.

Haber Tarihi : [23-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : [771]