KADIN MASA TENİSİ TAKIMIMIZ ÜNİVERSİTELERARASI 1. LİG TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK SÜPER LİGE YÜKSELDİ
 KADIN MASA TENİSİ TAKIMIMIZ ÜNİVERSİTELERARASI 1. LİG TÜRKİYE  ŞAMPİYONU OLARAK SÜPER LİGE YÜKSELDİ

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Kadın Masa Tenisi takımımız 1. Lig Türkiye Şampiyonu ve tek kadınlarda Türkiye 3.’sü olmuştur.

17-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında Kırklareli’de düzenlenen Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına 61 Üniversite katılım sağladı. Üniversitemiz Kadın ve Erkek takımı olarak Şampiyonada bizleri temsil ettiler. Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Şenay
ŞAHİN ve Dr. Öğr. Üyesi Canan BASTIK SALKIM yönetiminde, Üniversitemiz öğrencileri Sena KAPLAN, Büşra YILDIZ, Kübra YILDIZ ve Ece KOCABAŞ’tan oluşan Masa tenisi takımımız namağlup bir şekilde 1. Lig Türkiye Şampiyonu olarak Süper Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Aynı zamanda Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Sena KAPLAN, 76 sporcunun katılım gösterdiği tek kadınlarda Türkiye 3.’sü olmuştur.

Öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : [23-May-2023]

Haber Görüntüleme : [567]