BUÜ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MEZUNLARI VE MENSUPLARI DERNEĞİ KURULDU

BUÜ Spor Bilimleri Fakültesi veya UÜ Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun olmuş, lisans-lisansüstü eğitimini tamamlayıp mezun olanlar ile burada çalışmış olan veya halen çalışanların katılabileceği “ Mezunlar Derneğimiz “kurulmuştur. Derneğimizin geçici Yönetim Kurulu üyeleri : Nazım Gürak, Varol Çakır, Ali Acar, Atakan Yıldız, Canan Bastık Salkım, Ramazan Çakmak ve İsmail Yaşar’dan oluşmuştur.

Derneğimizin Yönetim Kurulu Başkanı olan Nazım Gürak; “Amacımız, üyelerimiz arasında mesleki dayanışma ve çalışma ortamını sağlamak, öğrencilerle ilişkilerimizi sağlamak, bilimsel olarak yapılacak çalışmaları desteklemek, savunmak ve üyelerimiz arasındaki işbirliğini her alanda sağlamak olacaktır.“ diye belirtmiştir.

Mezunlar Derneğimiz ile ilgili bilgileri ve üye kayıt bilgilerine mezunlar sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Haber Tarihi : [29-Mar-2023]

Haber Görüntüleme : [1.544]