2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri 2022/2. Dönem Başvuru Sonuçları

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022/2. Dönem sonuçlarını açıklandı.

Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinden Arda Mehmet Burak Akkuş (Danışman Doç. Dr. Recep Görgülü) ve Beyza Gündüz (Danışman Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Topçu) TÜBİTAK 2209-A proje desteği almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Projeler;

Arda Mehmet Burak Akkuş: 4 Haftalık Farklı Denge Egzersiz Protokollerinin Dinamik Reaksiyon ve Hareket Zamanına Etkisinin İncelenmesi.

Beyza Gündüz: Farklı Toparlanma Yöntemlerinin Elit Badmintoncularda Kalp Atım Hızı Değişkenliğine Etkisi.

Haber Tarihi : [21-Mar-2023]

Haber Görüntüleme : [783]