Fakültemiz Akademik Personelleri ve Lisansüstü Öğrencileri Ankara’ya Teknik Gezi Gerçekleştirdi

Fakültemiz öğretim elemanlarından Doç. Dr. Recep Görgülü, Arş. Gör. Dr. Hüseyin Topçu, Arş. Gör. Selen Uğur Mutlu, Arş. Gör. Ali Kamil Güngör, Arş. Gör. Merve Gezen Bölükbaş, Arş. Gör. Hilal Oruç, lisansüstü öğrencilerden İlayda Sezan, Furkan Gümüş ile Ankara Eryaman'da bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi - Sporcu Eğitim Sağlık Araştırma Merkezinde (SESAM) Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Deliceoğlu koordinatörlüğünde Modern Pentatlon Milli Takımı’na yapılan performans testlerini yakından takip ettiler. Gezi ekibimiz, performans testlerinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü olan fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Haber Tarihi : [14-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [930]