BUÜ’nün proje başarısı devam ediyor

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021/1. Dönem sonuçlarını açıklandı.

TÜBİTAK tarafından yapılan açıklamaya göre Bursa Uludağ Üniversitesi’nin 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında yaptığı 6 proje başvurusunun 5’i kabul edildi. Spor Bilimleri Fakültesi’nden 4, Ziraat Mühendisliği Fakültesi’nden ise 1 öğrencinin hazırladığı çalışmalar, başvurusu kabul edilen projeler arasında yer aldı.

Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nden 3 (Büke Emir, İlayda Sezan, Mert Arabacı),

Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nden 1 ( Damla Destan).

Haber Tarihi : [09-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [1.328]