2209-A Lisans Öğrencileri için TÜBİTAK Proje Desteği Almaya Hak Kazandık
 2209-A Lisans Öğrencileri için TÜBİTAK Proje Desteği Almaya Hak Kazandık

 

Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü Araştırma Projesi Dersi kapsamında Danışmanlığını Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerife VATANSEVERİN’in yaptığı Lisans Öğrencilerinden Gökçe BAYRAM’ın  ‘’Bireysel Spor Yapan Sporcularda Saldırganlık Düzeyi: Farklı Spor Branşları Karşılaştırılması’’ başlıklı proje ile TUBİTAK 2209-A desteği almaya hak kazanmıştır. 

Proje Bütçesi: 3.600 TL’dir.

Destek Süresi: 12 aydır.

Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Araştırma Projesi Dersi kapsamında Danışmanlığını Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep GÖRGÜLÜ’nün yaptığı Lisans Öğrencilerinden Furkan GÜMÜŞ ‘’Baskı Altında Laser-Run Sporcularının Atış Performansı ve Kalp Atım Hızı Değişkenlikleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi’’ başlıklı proje ile TUBİTAK 2209-A desteği almaya hak kazanmıştır.  

Proje Bütçesi: 4.000 TL’dir.

Destek Süresi: 12 aydır.

2209-A TÜBİTAK Lisans Öğrencileri Araştırma Projelerini Destekleme Programının amacı; üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir.

Destek Kapsamı: Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencisi/öğrencileri hazırladıkları araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat, hizmet alımı vb. giderler için hibe desteği sağlanır.

Fakültemiz Öğretim Elemanları ve Öğrencilerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dileriz.

SBF Dekanlık

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-May-2021]

Haber Görüntüleme : [1.349]