2022-2023 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILINDA MEZUN OLMA HAKKI KAZANAN TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1- Mezuniyet aşamasında olan öğrenciler, 16 Haziran 2023 saat 17.00 mesai bitimine kadar, aşağıda linki verilen dilekçe örneğini ŞAHSEN veya E-POSTA yoluyla (sbfogis@uludag.edu.tr) başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Dilekçe Örneği (indiriniz)

 Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ile Antrenörlük Eğitimi Bölümü  Mezuniyet Dilekçesi Tıklayınız

2- Mezuniyet durumunda olan öğrencilerin aşağıda belirtilen kütüphane linkine tıklayarak, kütüphane ilişik kesme işlemini yapması gerekmektedir. Kütüphaneye borcu olan öğrencilerin, ilişik kesme işlemlerini yaptırması ve borçlarını kapatması gerekmektedir. Gelemeyecek durumda olan öğrenciler, kütüphane ile iletişime geçmesi veya web sayfası duyurularını takip ederek borçlarını yatıracakları IBAN numarasını temin edebilirler. Kütüphane ilişik kesme işlemleri için Tıklayınız.

3- Mezuniyet törenine katılmak isteyen ve cüppe alacak öğrencilerin aşağıda belirtilen dilekçe linkinden formu doldurarak 20 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar (sbfogis@uludag.edu.tr) mail adresine göndermesi gerekmektedir. (Törene katılım sağlayacak öğrencilerin formu doldurması zorunludur) Tıklayınız.

 Yukarıdaki belgeleri öğrenciler @uludag.edu.tr uzantılı kurumsal e-posta adreslerinden, sbfogis@uludag.edu.tr adresine göndererek mezuniyet işlemlerini tamamlayacaklardır. 

Not:  Diploma temini için Spor Bilimleri Fakültesi web sitesinde duyuru yapılacaktır. Diploma kişinin özel bilgilerini içerdiğinden kendisi ve yasal olarak noter huzurunda vekalet verdiği kişi haricindeki herhangi birine verilemez. Vekaletnamelerde vekaletin ne için verildiği açıkça yazılmalı ve vekaletin aslı olmalıdır. Vekaletnamelerin fotokopisi ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

KÜTÜPHANE İLE İLİŞİĞİNİ KESMEYEN ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET İŞLEMLERİ YAPILMAYACAKTIR.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Haz-2023 13:55]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [09-Haz-2023 07:27]

Duyuru Görüntüleme : [1.363]