BAHAR YARILI MAZERET SINAVI BAŞVURUSUNDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

BAHAR YARILI MAZERET SINAVI BAŞVURUSUNDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Aşağıdaki Durumlarda Mazeret Formu ve Mazeretini Gösteren Belge ile birlikte sbfogis@uludag.edu.tr e- posta adresine Mazeret Başvurusu Yapabilirsiniz.

1-)  Sınav çakışması:  Mazeret Formu ile birlikte sınav programlarında çakışan derslerini işaretleyerek sbfogis@uludag.edu.tr e- posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

2-) Sistemsel sorun: Mazeret formu ile birlikte sistem üzerinde yaşanan sorunu tarih ve saati görünecek biçimde resimleyerek  sbfogis@uludag.edu.tr e- posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

3-) Sağlık Sorunu:  Öğrencinin, tam teşekküllü bir sağlık kurumu/kuruluşu tarafından düzenlenen sağlık kurulu raporu ile birlikte Mazeret formunu doldurup  sbfogis@uludag.edu.tr e- posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Yukarıda sayılan nedenlerden dolayı ara sınava giremeyen öğrencilerin mazeretin bitim tarihini izleyen en geç 5 iş günü içinde mazeretini ispata elverişli belgelerle birlikte sbfogis@uludag.edu.tr e- posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Mazeret Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-Nis-2021 09:00]