Yaz Öğretimi Ücretlerinin Kredi Kartı Üzerinden Ödenmesi!

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi kapsamında yapılacak ders kaydı işlemleri sırasında yansıtılan ders ücretlerinin (Akademik Takvimde belirtilen tarih aralıkları içerisinde: 21-23 Temmuz 2020) ödeme aşamasında; “Öğrenci Otomasyon Sistemi” üzerinde yer alan “1420 no’lu Kredi Kartı Ödeme” menüsünü kullanarak 3D Secure (Güvenli Alışveriş) özelliği ile ödeme işlemlerini sağlayabileceklerdir.

Kredi kartı aracılığıyla ödeme işlemlerini gerçekleştiren öğrencilerin daha sonra “Öğrenci Otomasyon Sistemi”ne giriş yaparak “Ön Kayıt” olarak görünen derslerinin “Kesin Kayıt”a dönüşmesi için “Kaydet” işlemi yapmaları gerekmektedir.

Kredi kartı üzerinden ödeme işlemi yapmak istemeyen öğrenciler ise; ön kayıt işlemleri sonrasında belirtilen tarih aralıklarında Türkiye Halk Bankasına ders saati ücretini yatırmaları gerekmektedir. Yatırılan ücretlerin otomasyon sistemine hatasız yansıması ve ders kayıtları sırasında mağduriyet yaşanmaması için, ücretin tam yatırılması, verilen hesabın dışında başka bir hesaba ücret yatırılmaması, EFT/havale işlemi yapılmaması gerekmektedir. Bankaya öğrenci kimlik kartı ibraz edilerek işlem gerçekleştirilmesi önerilmektedir. Farklı birimden ders alan/alacak öğrenciler ilgili birim için belirlenen ücrete tabidirler.

Tüm öğrencilere önemle duyurulur!

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [12-Tem-2020 06:57]