2019-2020 Mezuniyet İşlemleri

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında mezun olma hakkı kazanan tüm öğrenciler için gerekli işlemler;

BAŞVURULAR SADECE E-POSTA YOLU İLE YAPILACAKTIR.

1- Dilekçe Örneği (indiriniz),

2- Nüfus Cüzdanı fotokopisi (pdf olarak gönderiniz),

3- Kütüphane ilişik kesme işlemleri için tıklayınız.

4- BAŞVURULAR SADECE E-POSTA YOLU İLE YAPILACAKTIR. Yukarıdaki belgeleri öğrenciler @uludag.edu.tr uzantılı kurumsal e-posta adreslerinden, sbfogis@uludag.edu.tr adresine göndererek mezuniyet işlemlerini tamamlayacaklardır.

Not:  Diploma temini için Spor Bilimleri Fakültesi web sitesinde duyuru yapılacaktır. Diploma kişinin özel bilgilerini içerdiğinden kendisi ve yasal olarak noter huzurunda vekalet verdiği kişi haricindeki herhangi birine verilemez. Vekaletnamelerde vekaletin ne için verildiği açıkça yazılmalı ve vekaletin aslı olmalıdır. Vekaletnamelerin fotokopisi ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Haz-2020 11:31]