MEZUNİYET AŞAMASINDA YAZ OKULUNDA FAZLADAN ALINACAK DERS BAŞVURU FORMU

Mezuniyet aşamasındaki öğrencilerimiz yaz okulunda fazladan iki ders alabilmektedir.

Form için tıklayınız

Kurallar şu şekildedir;

1) Bir öğrenci yaz öğretiminde toplam 22 AKTS kredi saati aşmayacak şekilde en çok dört ders alabilir.

2) Alabileceği en fazla ders yükü kadar derse yazılan ve bölüm veya programdan mezun olabilmesi için ders yükünü aşacak durumda sadece iki dersi kalan öğrenciler bu iki derse de yazılmak koşuluyla ders yükünü iki ders artırabilirler.

3) Bölüm veya programların açtığı derslere normal ve ikinci öğretim öğrencileri veya farklı kodlu, fakat içerik ve kredi/saatleri aynı veya az olan dersleri alacak öğrenciler birlikte kayıt yaptırabilirler.

4) Yaz öğretiminde öğrenciler en fazla iki üst yarıyıldan açılan dersleri alabilirler.

5) Yaz öğretiminde ders ekleme-çıkarma ve dersten çekilme işlemleri uygulanmaz. Ancak, derse kayıt yaptırmasına rağmen o dersin açılamaması durumunda, açık olan bir başka derse kayıt yaptırmasına olanak verilir.

Öğrenci kapanacak olan dersin yerine başka bir derse kayıt olmak istemezse, bu ders öğrencinin üzerinden silinir ve dersin ücreti öğrenciye iade edilir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [06-Tem-2020 10:00]