DERS SEÇİMLERİ HAKKINDA

*2022-2023 yılı eğitim-öğretim döneminde bölümümüzü kazanmış öğrencilerimiz, 2023-2024 güz dönemi itibariyle her dönem olmak üzere seçmeli dersler alacaklardır. Seçmeli havuzunda yer alan SOSBS kodlu derslerden en az iki tanesinin seçilmesi gerekmektedir.

*2022-2023 eğitim-öğretim yılından itibaren yapılan müfredat değişikliği nedeniyle 2022 yılı öncesinde bölümümüze yerleşen öğrencilerin alttan alacakları derslerin müfredattan kaldırılmış/değiştirilmiş olması durumunda, ilgili dersin yerine 2022 yılı programında intibakı yapılmış olan dersin seçilmesi gerekmektedir. İntibaklar ve ders planları için lütfen Sosyal Bilgiler Ana Bilim Dalının web sayfasında yer alan Öğrenci >> Ders Planları menüsündeki dosyaları kontrol ediniz. Soru ve sorunlarınız için akademik danışmanınızla iletişime geçiniz.

*Almak istediğniz bir ders otomasyon sisteminizde gözükmüyorsa dersin kontenjanı dolmuş demektir. Kontenjanı dolan dersler için mervebingol@uludag.edu.tr e-posta adresiyle iletişime geçiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Eyl-2023 11:16]