Western Illinois Üniversitesi Müzik Bölümü Direktörü Prof. Dr. Richard Cangro üniversitemizde etkinlikler gerçekleştirdi.
 Western Illinois Üniversitesi Müzik Bölümü Direktörü Prof. Dr. Richard Cangro üniversitemizde etkinlikler gerçekleştirdi.

Western Illinois Üniversitesi Müzik Bölümü Direktörü Prof. Dr. Richard Cangro 21-23 kasım 2022 tarihleri arasında Müzik Eğitimi Anabilim Dalında Öğrenme ve öğretme modelleri, derin müzik öğrenimi ve yaşam için müzik konularında lisans ve lisansüstü öğrencilerimizle etkinlikler gerçekleştirdi. 

Bununla birlikte, Prof. Dr. Richard Cangro ile Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Şehnaz Sungurtekin, sınıf öğretmeni adaylarına temel müzik eğitiminde farklı öğretme ve öğrenme modelleri ve işbirlikçi öğrenme konu alanlarında çeşitli etkinlik uygulamaları yapmışlardır.  Prof. Dr. Cangro yaptığı ziyaretiyle Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı'nda, sınıf öğretmeni adaylarının müzik eğitimi yeterliliklerini geliştirme konusunda çeşitli değerlendirme etkinliklerin yürütülmesine ve araştırma önerilerin geliştirilmesine katkıda bulunmuştur. 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [1.032]