Ana Bilim Dalımız Öğretim Üyelerinin Başarıları

[Haber Tarihi : 15-Nis-2024]

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

[Haber Tarihi : 18-Mar-2024]

Almanya Hochschule für Musik Würzburg üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Alexis Kivi “İlkokulda Drama” dersi kapsamında  müzik-dil-beden ilişkisinin kurulduğu etkinlikler gerçekleştirmiştir.

Almanya Hochschule für Musik Würzburg üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Alexis Kivi “İlkokulda Drama” dersi kapsamında müzik-dil-beden ilişkisinin kurulduğu etkinlikler gerçekleştirmiştir.

[Haber Tarihi : 07-Mar-2024]

Bursa Temel Eğitim-1 Çalıştayı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

[Haber Tarihi : 03-Mar-2024]

Ternopil Volodymyr Hnatıuk Natıonal Pedagogıcal Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerinin ziyareti

[Haber Tarihi : 18-Şub-2024]

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği eğitimi alan öğrenciler, köy okullarında birleştirilmiş sınıf deneyimi yaşadı.

[Haber Tarihi : 16-Oca-2024]

"Sınıf Öğretmenimin Kariyer Basamakları" etkinliği gerçekleştirildi.

[Haber Tarihi : 03-Ara-2023]

Prof. Dr. Hülya Kartal iki ayrı TÜBİTAK Bilim Söyleşisi gerçekleştirdi.

[Haber Tarihi : 30-Kas-2023]

Cumhuriyetimizin 100. yılında 24 Kasım Öğretmenler Günümüzü coşkuyla kutladık.

[Haber Tarihi : 24-Kas-2023]

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık!

[Haber Tarihi : 01-Kas-2023]

SINIF VE OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ÖĞRETMEN ADAYLARI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA FAKÜLTEMİZİ BAYRAKLARLA DONATTI!

[Haber Tarihi : 27-Eki-2023]

2022-2023 MEZUNİYET TÖRENİ

[Haber Tarihi : 13-Tem-2023]

SINIF ÖĞRETMENİMİN KARİYER BASAMAKLARI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

[Haber Tarihi : 03-Oca-2023]

PROF. DR. HÜLYA KARTAL İLE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİ ÇOCUK KİTAPLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ.

[Haber Tarihi : 03-Oca-2023]

DOÇ. DR. HAKAN SÖYÜT İLE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ FEN BİLİMLERİ LABORATUTUVARI DERSİ KAPSAMINDA MİKROSKOBU KULLANMAYI ÖĞRENDİLER.

[Haber Tarihi : 03-Oca-2023]

Western Illinois Üniversitesi Müzik Bölümü Direktörü Prof. Dr. Richard Cangro üniversitemizde etkinlikler gerçekleştirdi.

[Haber Tarihi : 01-Ara-2022]

ÇOCUK VE SANAT ÇALIŞTAYI

[Haber Tarihi : 26-Kas-2022]

ÇOCUK İSTİSMARINA

ÇOCUK İSTİSMARINA "PSİKOLOJİK BAKIŞ" İSİMLİ ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

[Haber Tarihi : 23-Kas-2022]

"Son Kasım'a Kadar" isimli atölye çalışması Atatürk konulu materyaller 10 Kasım'da Eğitim Fakültesi A blokta zemin katta sunuldu.

[Haber Tarihi : 23-Kas-2022]

ERASMUS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

[Haber Tarihi : 01-Kas-2022]

Prof. Dr. Yunus ALYAZ'ın hazırladığı EĞİTİM FAKÜLTESİ TANITIM METNİ VE YOUTUBE VİDEOSU

[Haber Tarihi : 21-Eki-2022]

BURSA BİLİM FESTİVALİ FAZ 1 “ANASINIFLARIMIZLA 7’DEN 77’YE BİLİMLE ŞENLENİYORUZ” BİLİM ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

[Haber Tarihi : 12-Eyl-2022]

EĞİTİM FAKÜLTESİ 2021-2022 MEZUNİYET TÖRENİ

[Haber Tarihi : 04-Tem-2022]

KARAKTER VE DEĞER EĞİTİMİ DERSİ SERGİSİ

[Haber Tarihi : 13-Haz-2022]

ÇOCUKLAR İÇİN KİTAP OKUMA PROJESİ (ÇİKOP) ÇALIŞTAYINA Prof. Dr. HÜLYA KARTAL KATILMIŞTIR.

[Haber Tarihi : 07-Haz-2022]

Anasayfaya Dön