18/7/2022

Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Serdar GÜLENER'in yürütücülüğünde "TÜRKİYE'DE AVUKATLARIN ANAYASA MAHKEMESİNE BİREYSEL BAŞVURU DENEYİMLERİNİ ANLAMAYA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA" başlıklı proje BUÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından Genel Araştırma Projesi kapsamında desteklemeye uygun bulundu. Proje ekibinde Bölümümüz Araştırma Görevlisi Abdullah Yasin ERDEM ve lisansüstü öğrencimiz Avukat Senanur KAYA araştırmacı olarak; bölümümüz lisansüstü öğrencileri Alkan Hazar ARKAN ve  Buğra Kadir KOÇER ise bursiyer olarak görev alacaktır. Ulusal düzeyde yürütülecek olan projenin başlıca amacını  birer yargı profesyoneli olan avukatların bireysel başvuru yolunu nasıl deneyimlediklerini anlamak meydana getirmektedir.

Haber Tarihi : [19-Tem-2022]

Haber Görüntüleme : [1.796]