Fakültemizin TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesi Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Danışmanlığını, Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gonca BURAN’ın yaptığı, Hemşirelik Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Nurdima BOZCU’nun yürütücüsü olduğu proje önerisi ile TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı 2209-A Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU, “Desteklenmeye hak kazanan  projenin Fakültemiz öğrencilerinin başarısına yönelik önemli bir adım olduğunu ve üniversite öğrencileriyle yapılacak proje sayısının arttırılmasının gerekli olduğu” açıklamasında bulundu. Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU, öğretim elemanı ve öğrenciyi kutlayarak, başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Haber Tarihi : [18-Nis-2024]

Haber Görüntüleme : [89]