2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Kurulu Yapıldı
 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Kurulu Yapıldı

Fakültemiz Akademik Kurulu Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ’ un Katılımıyla Gerçekleşti.

Fakültemiz Akademik Kurulu BUÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin mevcut durumu ve eğitim-öğretimin değerlendirilmesi, üniversitemizin ve fakültemizin bilimsel başarısına ve uluslararası tanınırlığına katkı sağlayan akademik personele başarı belgelerinin verilmesi, 2022 akademik yılında ataması yapılan öğretim üyelerinin cübbelerinin giydirilmesi ve 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılında fakültemizde okutulan derslerin yarıyıl sonu sınav sonuçlarının görüşülmesi gündemiyle 30 Ocak 2023 tarihinde toplandı.

Toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN ve fakültemiz öğretim elemanları ve fakültemizdeki derslere destek veren akademisyenler katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU’ nun açılış konuşmasında fakültemiz ve bölümler hakkında genel bir değerlendirme (akademik personel, öğretim elemanı başına düşen öğrenci sayıları, öğrenci memnuniyet anketleri, akreditasyon çalışmaları) yaptı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ, üniversitemizin hedefleri ve planlamalarına dair görüşlerini aktaran bir konuşma yaptı.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemiz bölümlerinde okutulan tüm derslerin U.Ü. Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliği’nin 32. maddesindeki ilkelere göre harf notu cinsinden dönem sonu başarı notları değerlendirildi. Öğretim elemanları, fakülte öğrenci temsilcilerinin ve rektörlükte fakülte kalite temsilcisi olan öğrencimizin eğitim-öğretime ilişkin görüşleri alındı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ tarafından “UÜ. Bilim, Sanat, Hizmet, Teşvik ve Başarı Ödülleri Yönergesi” çerçevesinde 2022 yılında Bilim-Sanat Ödülleri, Yıllık Atıf Ödülleri, Bölüm Grup Başarı Ödülleri, Proje Ödülleri kategorilerinde başarılı olan fakültemiz öğretim üyelerine Başarı Belgeleri ile öğrenci temsilcilerimize Teşekkür Belgeleri verildi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ ve Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU tarafından 2022 yılında profesör unvanı alan akademisyenlere profesörlük belgeleri takdim edildi ve cüppeleri, Doçent ve Dr. Öğr. Üyesi kadrolarına atanan akademisyenlere de cübbeleri giydirildi.

Profesör ünvanı alan akademisyenler: Prof. Dr. Nalan Hakime Noğay, Prof. Dr. Metin Güldaş

Doçent ünvanı alan akademisyenler: Doç. Dr. Çetin SAYACA

Dr. Öğr. Üyesi ünvanı alan akademisyenler: Dr. Öğr. Üyesi Cevriye Yüksel Kaçan, Dr. Öğr. Üyesi Hava Gökdere Çinar, Dr. Öğr. Üyesi Öznur Erbay Dallı, Dr. Öğr. Üyesi Özge Yeşildemir, Dr. Öğr. Üyesi Derya Akça Doğan

Başarı Belgesi Alan Akademisyenler:

Bilim-Sanat Ödülleri kategorisinde 2022 yılı Web of Science’ta Q1 Değerindeki Dergilerde Yayınlanan Yıllık Yayın Başarı Ödülü: Dr. Öğr. Üyesi Öznur Erbay Dallı, Prof. Dr. Metin Güldaş, Dr. Öğr. Üyesi Hava Gökdere Çinar

Bilim-Sanat Ödülleri kategorisinde 2022 yılı Web of Science’ta Yıllık Atıf Ödülü: Prof. Dr. Metin Güldaş, Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu, Doç. Dr. Dilek Yılmaz

Bilim-Sanat Ödülleri kategorisinde 2022 yılı Web of Science’ta Q1,Q2,Q3,Q4 dergilerde en fazla yayın yapan akademisyenler: Dr. Öğr. Üyesi Öznur Erbay Dallı, Prof. Dr. Metin Güldaş, Dr. Öğr. Üyesi Özden Özkal, Dr. Öğr. Üyesi Özge Yeşildemir, Öğr. Gör. Dr. Gonca Buran

Bölüm Grup Başarı Ödülleri kategorisinde 2022 yılı Web of Science’ta yayınlanan (öğretim üyesi başına düşen) yayın sayısı ödülü: Beslenme ve Diyetetik Bölümü (Prof. Dr. Metin Güldaş, Prof. Dr. Nalan Hakime Nogay, Dr. Öğr. Üyesi Özge Yeşildemir)

Proje Ödülleri kategorisinde 2022 yılında tamamlanan projeler ödülü: Proje yürütücüsü Doç. Dr. Dilek Yılmaz, Proje yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Hülya Yılmaz

Fakültemizde eğitim-öğretim çalışmalarına verdikleri destekten dolayı fakültemiz öğrenci temsilcisi Bahar Gülşah Güney ve rektörlük kalite biriminde fakültemiz öğrenci temsilcisi Merve Şenocak’a teşekkür belgeleri takdim edildi.

Ödül alan tüm akademisyenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Şub-2023]

Haber Görüntüleme : [1.314]