3.Spor Travmatolojisi ve Rehabilitasyonu Kongresi 17-18 Aralık 2021 tarihlerinde Bursa Uludağ Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Alanında uzman 80 konuşmacı ve moderatörün katkıları 120 katılımcı ile tamamlanan kongremizin  bu yılki vurgusu “dokuya saygı duy, koru ve iyileştir” ve “sağlıkla hareket et” oldu.  Kongremizde, sıkça karşılaşılan spor yaralanmalarından koruyucu rehabilitasyon yaklaşımları, koruyucu cerrahi teknikler ve bu cerrahiler sonrası rehabilitasyon adımları Ortopedist ve Fizyoterapist ortak bakışı ile işlenerek, olgu tartışmalı oturumlarda “ne zaman ve ne uygulayalım” sorusuna interaktif yanıt arandı.

Düzenleme Kurulu olarak, kongreye ev sahipliği için Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sayın Saim Kılavuz'a, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sayın Nurcan Özyazıcıoğlu'na Fakültemiz değerli öğretim elemanlarına, kongreye destek veren Hacettepe Üniversitesi, Haliç Üniversitesi ve BUSADER'e, PCOevent'e, kongrenin gerçekleşmesi için bizlerle olan sponsorlarımıza gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Pandemi nedeniyle vermek zorunda kaldığımız bu iki yıllık hasretin ardından, Bursa Uludağ Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, akademik ve klinik tecrübelerin aktarıldığı, Ortopedist ve Fizyoterapist iş birliğinin altının tekrar çizildiği, bilimsel düzeyi yüksek, keyifli ve verimli geçecek nice kongrelerde sizlerle buluşmak dileğiyle…

Düzenleme Kurulu Adına
Prof. Dr. Defne Kaya Utlu