Akademik Danışmanlık Toplantısı (22.03.2022)
DEĞERLİ ÖĞRENCİLER
Fakültemiz Hemşirelik Bölümünün tüm sınıflarında ( 1.,2.,3. ve 4. sınıflar) okumakta olan öğrenciler ile Akademik Danışmanlık toplantıları düzenlenecektir.
Bu kapsamda her öğrenciye atanmış olan Akademik Danışmanı tarafından Mart 2022 ayı içinde online ya da yüz yüze toplantı planlanacaktır.
Online toplantılar için toplantı bağlantı linkleri öğrencilerin uludag uzantılı e-mail adresine gönderilecektir.
Bu toplantılara katılmanız;
Lütfen danışmanlarınız tarafından sizlere verilecek olan HEMŞİRELİK LİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİ TANIMA VE TAKİP FORUMU’nu doldurarak danışmanlarınıza teslim ediniz.
Bu form, sizler okuldan mezun oluncaya kadar danışmanlarınız tarafından muhafaza edilecek, akademik süreçte rehberliğe ihtiyacınız olan konularda size destek vermek için kullanılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [22-Mar-2022 11:02]